top of page

Foto werkgroep

De foto werkgroep is voor jou als je zelf al eerder een fotocursus hebt gevolgd. Je werkt in je vaste foto werkgroep aan verschillende foto-onderwerpen, zoals portret/architectuur/natuur/flitsen, etc. Je mag ook je eigen onderwerp kiezen. Dat foto-onderwerp ga je verkennen, waarbij je tijdens de bijeenkomsten feed-back, en "huiswerk" krijgt. Je wordt dus nog steeds geholpen met je vragen, de docent is steeds aanwezig. Er wordt ook veel herhaald uit eerdere cursussen.

Doe mee!

Omdat we tijdens de foto werkgroepen samen kijken naar de resultaten, leer je ook veel van de feed-back van de mede cursisten. Zij kunnen je aansporen om je foto's eens anders te maken! En zelf zie je ook foto's van anderen, en wordt er naar je geluisterd! Je werkt in deze groep langdurig aan een foto-thema, waar je vol voor kunt gaan!

210809-foto-laag-soeren-5601A.jpg
210809-foto-laag-soeren-4498A.jpg

Inschrijven/kosten

Heb je interesse in de foto werkgroep? Je kunt mailen of bellen voor meer informatie en kosten!

De fotowerkgroepen zijn ongeveer elke 3 weken, op een vaste avond, om 19.30 uur in 't Sprengenhus in Laag Soeren.

De kosten zijn voor het jaar 2024 vastgesteld op

320 Euro. Hiervoor krijg je ca. 15 bijeenkomsten (min of meer elke 3 weken). Dus niet tijdens de vakanties. Daarvan zijn meerdere praktijk foto-sessies op zaterdag, waarin we samen gaan fotograferen. Als je later instroomt betaal je ook minder natuurlijk.

Het genoemde bedrag is voor het hele (kalender) jaar, dus van januari tot december. Let op, de docent kan bepalen dat een groep eerst voor 6 maanden start. Je betaalt dan ook maar de helft natuurlijk. Na ongeveer 4 maanden is dan bekend of de groep het hele jaar volmaakt, en tegen die tijd betaal je dan ook het restbedrag.

bottom of page